Singura Bancă de Celule Stem din Germania prezentă în România care stochează Celulele Stem izolate din sângele cordonului ombilical (NU SÂNGE) și Țesutul cordonului ombilical.
 International    Germany
 România    Ukraina
 Bulgaria    Spain
Calculeaza acum costul
Societate
Consiliul Ştiinţific Consultativ
 
 
 
Despre Noi
 

MLB Cells este o companie specializată în stocarea celulelor stem recoltate din sângele cordonului ombilical şi din măduva osoasă.  

Serviciile noastre includ recoltarea, prelucrarea, testarea, stocarea şi eliberarea celulelor stem adulte pentru transplant. Noi respectăm cu stricteţe legislaţia UE şi cea guvernamentală a Germaniei, prin care este supravegheat întregul proces desfăşurat de societatea noastră, de la recoltarea celulelor stem până la eliberare.  La MLB Cells, testăm fiecare celulă recoltată pentru a depista gradul de deteriorare, toxinele sau infecţia, astfel încât noi stocăm numai celulele cu cel mai ridicat nivel calitativ şi cel mai mare potenţial. Unitatea noastră de prelucrare şi stocare din Germania se află în cadrul CBT (Centrul pentru boli şi afecţiuni imunitare ale sângelui) oferindu-ne astfel posibilitatea de a beneficia de un mediu şi o infrastructură specializate.  În Germania, celulele stem sunt considerate o sursă potenţială pentru medicina umană şi astfel trebuie să respecte aceeaşi legislaţie şi norme GMP ca orice alt medicament.  Atunci când veţi solicita eliberarea eşantionului dumneavoastră, noi vă punem la dispoziţie documentaţia de laborator completă, evidenţele de trasabilitate şi certificatul GMP pentru a avea un istoric complet al celulelor stem şi pentru a elimina testarea sau posibilele complicaţii viitoare. 

La MLB Cells aveţi vizibilitate completă.  Noi prelucrăm şi stocăm celulele stem în conformitate cu cele mai ridicate standarde existente şi vă oferim o transparenţă completă, de la început până la final, astfel încât dumneavoastră să puteţi recolta şi stoca în siguranţă.  

Informaţii despre societate

MLB Cells SA este o companie elveţiană de biotehnologie înfiinţată de o echipă de oameni de ştiinţă care cred cu tărie în celulele stem. Noi ne angajăm să educăm şi să consiliem atât clienţii, cât şi cadrele medicale, prin intermediul consiliului nostru medical consultativ internaţional. Noi oferim un serviciu global, colaborând cu parteneri din toată lumea, stocând cu succes mii de eşantioane de celule stem încă din 2005. Sediul Companiei noastre se afla la: MLB CELLS SA,  cu sediul social in Frankestrasse 20, 6002, Lucerne, inregistrata la Registrul Cometului Handelsregister des Kantons Luzern sub numarul unic de inregistrare: CH-100.3.791.699-6, Tel 0041 41 210 2361, Fax 0041 41 210 1661, iar unitatea de prelucrare si stocare se afla la Medizinische Laboratorien Bonn, Königstrasse 73, 53511, Bonn, Germania.

Laboratorul nostru pentru celule stem activează alături de CBT (Centrul pentru boli imunitare ale sângelui şi medicina transfuziilor). Acest centru este specializat în diagnosticarea şi tratamentul bolilor şi afecţiunilor sângelui cum ar fi hemostaza sau probleme legate de imunohematologie. Centrul serveşte de asemenea şi ca bancă de stocare a sângelui şi este centru de referinţă pentru medicina transfuziilor de sânge pentru regiunea Nordrhein-Westfalen din Germania.  MLB Cells a ales această alianţă pentru a vă oferi dumneavoastră şi profesioniştilor din domeniul celulelor stem servicii globale, pentru celulele stem într-un mediu reglementat, cu sprijinul personalului dedicat de la CBT şi al infrastructurii specializate în toate aspectele referitoare la sânge. 

Consiliul Ştiinţific Consultativ

Consiliul ştiinţific consultativ al MLB Cells este alcătuit dintr-o echipă de academicieni şi clinicieni de vază din domeniul diagnosticării sângelui, afecţiunilor sângelui şi terapiei celulare. MLB Cells îşi consultă consiliul în toate aspectele referitoare la recoltarea, prelucrarea, testarea, stocarea şi eliberarea celulelor stem adulte izolate din sângele din cordonul ombilical sau măduva osoasă. 

Vă rugăm să  accesați link-ul de mai jos pentru a vedea CV-ul membrilor consiliului.  

Dr. Irene Bux-Gewehr
Dr. Eleonore Herpertz 
PD Dr. Rainer Zotz 
Dr. Matthias Piroth, M.A.
Dr. Klaus Morgenschweis
PD Dr. Jurgen Reul
PD Dr. Andrè Lefesvre
Dr. Olaf Deling
Prof. Dr. Thomas Hölting

Arata CV-urile doctorilor

 

 

 

 
 
 
 
 

Comandă      Termeni de folosire      Politică de Confidențialitate      Contact