Singura Bancă de Celule Stem din Germania prezentă în România care stochează Celulele Stem izolate din sângele cordonului ombilical (NU SÂNGE) și Țesutul cordonului ombilical.
 International    Germany
 România    Ukraina
 Bulgaria    Spain
Calculeaza acum costul
 
 
Termeni de folosire
 

CONDITII DE UTILIZARE

Introducere

Prin utilizarea serviciilor noastre sau accesarea site-ului nostru, confirmati ca ati citit si inteles aceste Conditii si ca sunteti de acord sa respectati obligatiile legale ce decurg din acestea.

Marci comerciale

Marca comerciala, denumirea comerciala si simbolurile ("Marcile Comerciale ") utilizate si prezentate pe site-ul nostru includ Marci Comerciale inregistrate si neinregistrate ale Societatii si ale altor terti. Nicio mentiune de pe site-ul nostru nu trebuie interpretata ca oferind autorizarea sau dreptul de a utiliza oricare dintre Marcile Comerciale prezentate pe site-ul nostru.

Protejarea drepturilor de autor

Continutul si informatiile de pe site sau furnizate dumneavoastra in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru reprezinta proprietatea Societatii si a oricarui alt tert (daca este cazul). Societatea isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui site. Utilizatorilor li se interzice folosirea acestui continut fara consimtamantul scris din partea Societatii sau a unor astfel de terti. Materialele de pe acest site sunt protejate de drepturile de autor si nicio parte a unor astfel de materiale nu poate fi modificata, reprodusa, stocata intr-un sistem de recuperare a informatiilor, transmise (sub orice forma sau prin orice mijloace), copiata, distribuita, utilizata pentru crearea de lucrari derivate sau utilizata in orice alta modalitate in scopuri comerciale sau publice fara a avea consimtamantul anterior scris din partea Societatii.

Integritatea si acuratetea informatiilor

Informatiile de pe site va sunt prezentate ca atare de catre MLB Cells cu buna credinta si au fost derivate din sursele considerate de MLB Cells ca fiind de incredere si care prezinta acuratete in momentul furnizarii acestora. MLB Cells nu garanteaza acuratetea, completitudinea sau actualitatea informatiilor de pe site, iar toate garantiile si conditiile referitoare la site sau continutul acestuia sunt excluse in masura permisa prin lege. In afara celor stipulate in cadrul conditiilor de utilizare, MLB Cells nu ofera nicio garantie in privinta site-ului sau a continutului acestuia. Fara limitare, MLB Cells nu garanteaza ca site-ul va fi accesibil, ca va functiona fara erori sau ca site-ul sau serverele acestuia nu au virusi de calculator sau alte date sau coduri daunatoare. Site-ul si continutul acestuia pot fi modificate in orice moment. Utilizarea site-ului si a continutului acestuia se face pe propriul dumneavoastra risc.

Absenta sfaturilor medicale

Informatiile referitoare la diversele afectiuni medicale si eventualul tratament pentru combaterea acestora afisate pe acest site de catre MLB Cells sau orice alt tert au numai scop informativ si nu trebuie considerate in calitate de consiliere medicala si nici nu au scopul de a inlocui consultatia medicala cu un profesionist din domeniul sanatatii. Daca doriti sau aveti nevoie de astfel de servicii sau sfaturi, trebuie sa consultati imediat un medic sau un profesionist din domeniul sanatatii.

Link-uri catre alte site-uri

Link-urile catre site-urile tertilor pot fi furnizate pentru a veni in intampinarea interesului sau pentru a ajuta vizitatorii acestui site. Noi vom depune toate diligentele pentru a va informa atunci cand iesiti de pe acest site in privinta faptului ca termenii de utilizare si principiile de confidentialitate ale site-ului tertilor pot fi diferite. Totusi, MLB Cells nu accepta nicio responsabilitate pentru continutul unui site sau pagina web externa. Utilizati sau urmati aceste link-uri pe propriul risc, iar Societatea nu este responsabila pentru daunele sau pierderile suferite de catre dumneavoastra si care reies din utilizarea link-ului. Societatea nu este parte a unui acord contractual incheiat intre dumneavoastra si furnizorul site-ului extern, daca acest lucru nu este specificat in mod expres sau convenit de catre Societate.

Orice link-uri catre site-uri ce contin software ce poate fi descarcat sunt oferite numai pentru a va facilita navigarea. Iarasi, nu suntem responsabili pentru dificultatile pe care le puteti intampina la descarcarea de software sau pentru consecintele acestui lucru. Va rugam sa va amintiti ca utilizarea oricarui software descarcat de pe internet poate fi guvernata de un acord de utilizare iar nereusita dumneavoastra de a respecta un astfel de acord poate duce la incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala ale furnizorului de software respectiv, pentru care noi nu suntem sub nicio forma responsabili.

Va rugam sa retineti ca atunci cand dati clic pe un link si parasiti site-ul nostru, veti fi obligati sa respectati termenii de utilizare si principiile de confidentialitate ale celuilalt site pe care urmeaza sa il vizitati.

Denuntarea responsabilitatii

Dumneavoastra va asumati intreaga responsabilitate si toate riscurile aferente utilizarii acestui site. In niciun fel de situatie, indiferent de natura, incluzand neglijenta, si indiferent de fondul juridic, MLB Cells si niciuna dintre entitatile aferente, angajatii, reprezentantii, alti agenti, sau orice alta persoana implicata in crearea sau intretinerea acestui site nu vor fi raspunzatoare de nicio dauna, indiferent de natura, (cu titlu exemplificativ, nu limitiativ, DAUNELE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, SPECIALE sau SECUNDARE, sau PROFITURILE PIERDUTE) care rezulta din oricare dintre urmatoarele: (i) utilizarea sau imposibilitatea dumneavoastra de utilizare a acestui site si/sau orice alte site-uri cu link pe acest site, (ii) utilizarea de catre dumneavoastra a oricaror metode, produse, recomandari, instructiuni, idei, sau alte informatii obtinute din acest site si/sau orice alt site mentionat sau cu link pe acest site, sau (iii) erorile, omisiunile, intreruperile, stergerea fisierelor, virusii, erorile, defectele sau orice afectare a performantei, intreruperea comunicarii, furtul, distrugerea sau accesul neautorizat pe acest site sau contaminarea sistemului sau informatiilor calculatorului dumneavoastra. In statele ce nu permit unele sau toate dintre limitarile de responsabilitate de mai sus, responsabilitatea se va limita in masura cea mai cuprinzatoare permisa prin lege.

Denuntarea garantiilor

Acest site este oferit pe baza „ca atare”, „dupa cum este disponibil” fara garantii, indiferent de natura acestora, exprese, subintelese sau statutare, cu titlu exemplificativ, nu limitativ, cele referitoare la DREPT DE PROPRIETATE, CAPACITATE DE COMERCIALIZARE, CAPACITATEA DE A CORESPUNDE UNUI ANUMIT SCOP sau NEINCALCAREA CONDITIILOR, sau orice garantii ce reies din relatiile comerciale, utilizare sau practici comerciale.

MLB Cells nu garanteaza ca serviciile sale si sistemul sau vor fi neintrerupte, fara erori, fara acces neautorizat, sau ca serviciile ori sistemul MLB Cells vor indeplini anumite criterii de performanta sau calitate; MLB Cells nu ofera nicio garantie referitoare la rezultatele sau informatiile obtinute din utilizarea serviciilor, sistemului sau a internetului, in general.

Sfaturile verbale sau informatiile scrise  oferite de MLB Cells sau orice tert nu vor reprezenta o garantie, iar dumneavoastra nu trebuie sa va bazati pe astfel de informatii sau sfaturi. Referirile facute in acest site la orice produse comerciale specifice, procese sau servicii, sau utilizarea oricarei denumiri comerciale, firme sau corporatii se face numai in scopul informarii publicului si nu reprezinta un gir acordat sau o recomandare din partea MLB Cells.

Hyperlink-uri catre acest site

Orice link catre site-ul nostru va reprezenta intotdeauna un link active si direct catre site-ul nostru si va fi facut direct catre prima pagina a site-ului nostru si nu sunt permise "framing-ul" sau "deep-linking-ul" paginii sau continutului paginii noastre.

MLB Cells nu va fi considerata in nicio situatie ca fiind asociata sau afiliata in vreun mod cu marcile comerciale sau de serviciu, simbolurile, insemnele sau alte dispozitive utilizate sau care apar pe site-uri si care sunt conectate la acest site sau la oricare parte a continutului acestuia.

MLB Cells isi rezerva toate drepturile de a dezactiva orice link-uri sau frame-uri catre orice site ce contine subiecte inadecvate, insultatoare, defaimatoare, care incalca legea, obscene, indecente sau ilegale, nume, materiale sau informatii sau materiale si informatii ce incalca orice lege scrisa, orice drept de proprietate aplicabil, confidentialitate sau imagine.

MLB Cells isi rezerva dreptul de a dezactiva orice link-uri sau frame-uri neautorizate si denunta orice responsabilitate pentru continutul disponibil pe orice alt site la care se ajunge prin intermediul link-urilor catre sau de la acest site sau continutul acestuia.

Denumirea de utilizator si parola de conectare

(a) Denumirea de utilizator si parola dumneavoastra va identifica atunci cand accesati serviciile selectate si acest site. Va rugam sa pastrati confidentialitatea acestora. Nu permiteti nimanui accesul la Denumirea de Utilizator si Parola dumneavoastra. Veti fi responsabili pentru toate tranzactiile efectuate sub Denumirea de Utilizator si Parola dumneavoastra.

(b) VitaCells isi rezerva dreptul de a dezactiva sau revoca utilizarea Denumirii de Utilizator si a Parolei in orice moment, indiferent de motiv, fara notificare prealabila.

(c) Nu veti evita sau incerca sa evitati masurile de autentificare a utilizatorului sau de securitate, incluzand cu titlu exemplificativ, nu limitativ, accesarea datelor si/sau informatiilor ce nu sunt destinate dumneavoastra, conectarea intr-un cont pe care nu sunteti autorizat in mod expres sa le accesati sau intr-o modalitate neautorizata de MLB Cells.

E-mail

Nu se poate garanta ca mesajele de e-mail trimise Societatii pe internet sunt complet sigure. Societatea nu este responsabila pentru daunele suferite de catre utilizatori daca acestia transmit un mesaj Societatii, sau daca Societatea la transmite lor un mesaj, la propria solicitare, folosind internetul. Societatea nu este responsabila sub nicio forma pentru daunele directe, indirecte, speciale sau secundare ce reies din utilizarea acestui site.

Erori

Informatiile de pe acest site pot include aspecte tehnice ale MLB Cells sau erori tipografice.

Revizuiri

Toate informatiile, inclusiv termenii si conditiile de pe acest site, por fi revizuite la anumite intervale de timp fara notificare prealabila.

Sunteti obligati sa respectati aceste modificari si, astfel, trebuie sa analizati periodic termenii si conditiile si site-ul.

 

 
 
 
 
 

Comandă      Termeni de folosire      Politică de Confidențialitate      Contact